Yritämme aina tutustua harkinnassa olevaan matkakohteeseen tarkasti jo ennen matkan varaamista, jonka johdosta matkamme ovat aina erittäin tarkkaan suunniteltuja. Tämän blogin kautta toivommekin, että pystymme antamaan hyviä vinkkejä ja inspiraatiota upeista kohteista, mutta myös konkreettista apua matkojen suunnittelussa.

Olemme päässeet matkojemme kautta näkemään mitä upeimpia paikkoja. Olemme nähneet esimerkiksi kissapetojen saalistavan Afrikan savanneilla ja gorillaemon imettävän poikastaan, olemme telttailleet Amazonin sademetsässä sekä katselleet pingviinejä ja valaita Etelämantereella.

Olemme hieman yli 30-vuotias pariskunta Mikko ja Marika. Blogin kirjoituksesta vastaa pääasiassa Mikko, kuvaamisesta ja kuvien käsittelystä pääasiassa Marika. Valokuvaus onkin Marikan pitkäaikainen harrastus. Kumpaakin kiinnostaa matkailussa ennen kaikkea erilaiset luontokohteet laidasta laitaan, mutta viihdymme hyvin myös kaupungeissa. Kiinnostuksenkohteistamme johtuen emme yritä vierailla mahdollisimman monessa eri maassa, vaan haluamme panostaa unohtumattomiin elämyksiin!

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa