Lago di Sorapis Italissa Dolomiiteilla

Olemme Marika ja Mikko, pariskunta Matkalla Missä Milloinkin -blogin takana. Perustimme blogimme 2019 ja se keskittyy vahvasti luonto- ja aktiviteettimatkailuun. Olemme matkustaneet paljon Suomessa ja myös ulkomailla aina mitä eksoottisempia kohteita myöten. Luonnolla on monellakin tapaa meille tärkeä rooli: luonnossa rentoudumme, inspiroidumme, olemme aktiivisia ja opimme uutta. Matkoilla haluamme panostaa unohtumattomiin elämyksiin ja pyrimmekin toteuttamaan suurimmatkin matkaunelmamme.

Olemme päässeet matkojemme kautta näkemään mitä upeimpia paikkoja. Olemme nähneet esimerkiksi kissapetojen saalistavan Afrikan savanneilla ja gorillaemon imettävän poikastaan, olemme telttailleet Amazonin sademetsässä sekä katselleet pingviinejä ja valaita Etelämantereella. Yritämme aina tutustua harkinnassa olevaan matkakohteeseen tarkasti jo ennen matkan varaamista, jonka johdosta matkamme ovat aina erittäin tarkkaan suunniteltuja. Tämän blogin kautta toivommekin, että pystymme antamaan hyviä vinkkejä ja inspiraatiota upeista kohteista, mutta myös konkreettista apua matkojen suunnittelussa.

Olemme tehneet useita sisältöyhteistöitä niin blogin kuin Instagramin puolella. Teemmekin mielellämme yhteistöitä aihealueista, jotka sopivat blogimme teemoihin ja arvomaailmaamme.

Yhteistyöehdotukset kannattaa lähettää sähköpostitse:

matkallamissamilloinkin@gmail.com

Vastaanotamme mielellämme kommentteja, palautetta, kehitysehdotuksia ja postaustoiveita. Vastaamme mielellämme kysymyksiin.

 

Meitä voi myös seurata Instagramissa ja Facebookissa.

snorklaamassa valashain kanssa Malediiiveilla
myssypingviinejä Orne Harbourissa Etelämantereella

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa